Премахване на миризмата – как да се справим с нея

Миризмата е химическо съединение, което е изпарено и е в слаб фокус. Домашните любимци и хората виждат миризмите чрез усещането за аромат; в някои случаи те се наричат аромати. Хладилниците са уязвими на миризми, особено когато съхраняваната храна се разваля или се разваля. В момента, в който забележите силни миризми, идващи от хладилника, е важно да потърсите източника на миризмата.

Подобни миризми са индикация, че в хладилника се размножават мухъл, мухъл и бактерии. Това е нежелана настройка за съхранение на храна и следователно премахването на миризмата в този домашен уред трябва да се извърши толкова бързо, колкото се забелязва миризмата. Когато хладилникът наистина е бил засегнат от негативни миризми, е много важно да започнете да го почиствате своевременно, за да можете да премахнете миризмата. Първото нещо, което трябва да направите, е да премахнете всичко в хладилника и да изхвърлите цялата храна, която е била съхранявана продължително време. За почистване на хладилника трябва да се използва препарат за почистване на зони за готвене или смес от вода и сода за хляб. Трябва да се съсредоточи много върху премахването на петна или разливи вътре, за да се гарантира, че хладилникът е проветрен и след това почистен.

Ако миризмите се окажат упорити, това може да изисква някои екстремни процедури. Средствата са като поставите тиган с малко сода за хляб в хладилника. В идеалния случай вратата на хладилника трябва да бъде открита и също така изключена, за да може да има безплатна циркулация на въздуха и натриевият бикарбонат да поеме миризмите. Хладилникът трябва да се почиства редовно и храната да се съхранява в плътно оформени контейнери. Елиминаторите на миризми също могат да се използват за премахване на миризми. Те могат да се използват за различни мебели, дрехи и домашни пространства. Основно премахващите миризми действат по 2 начина; единият е чрез създаване на по-силна миризма от съществуващата, докато от друга страна може да се използва за противодействие на миризма.

Друга обичайна миризма е тази от домашни любимци, която се появява в резултат на животинска урина и козина. Премахването на миризмата на домашни любимци е трудно и изисква постоянство. Пикаенето на домашни любимци контролира всички проблеми, свързани с миризмата. Това е така, защото има определени моменти, когато пикаенето се заема с подложката на килима и може да достигне и подовата настилка. Когато това се случи, обаче няма избор за премахване на килима. Премахването на миризмата от килима може първоначално и преди това да се извърши чрез почистване на килима с неутрализатор; пример са продуктите, които са базирани на ензими и които се предлагат в много ветеринарни методи. След това те трябва да се използват за триене на подовите настилки с помощта на четка.

Неутрализаторите и оцетът могат да се използват за елиминиране на миризмите на домашни любимци в дома, като зоните на кучешка урина. Урината трябва първо да се попие и след това да се приложи продуктът, като се спазват предоставените указания. Може да са необходими повторни приложения, преди миризмата да бъде напълно елиминирана. Амонякът никога не трябва да се използва за премахване на миризми, тъй като прави миризмата още по-лоша.

Можете да проверите подробен преглед за озониране, като отидете на официалната страница тук.

Неопитни котки или домашни кучета са склонни да замърсяват пода или тапицерията в повечето случаи, оставяйки дълготрайна мивка и петна след себе си. В онези моменти можеше да опиташ различни методи за премахване на миризмата на пикаене, за да я премахнеш и да се разочароваш да видиш как котката ти продължава да се връща на същото място и да уринира отново.

Всъщност много техники функционират ефективно, но много от собствениците на домашни котки не успяват да премахнат миризмата на урината на домашни котки, защото правят една често срещана грешка. Грешката е да се прилага неправилна техника в различни ситуации. Например, не можете да използвате същата техника, която елиминира миризмата на котешка пикаене от килим, за да се отървете от пикаенето на домашни любимци от тапицерията.

Трябва да запомните, че на първо място пикаенето на котка се състои от амоняк, който придава на урината на домашни котки остра миризма и поради тази причина използването на какъвто и да е вид съединение, което съдържа амоняк, за премахване на миризмата само ще влоши миризмата и второ на всичко, опитвайки се да изтъркате обезцветяването на котешка урина с перилен препарат няма да помогне. петната от котка се задържат, ако не използвате правилния подход.

Comments

Popular posts from this blog

Контрол на вредителите и гризачи - Поддържайте плъховете далеч за постоянно